کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می‌آورند. کوفته قلقلی را هم می‌توان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم می‌توان آن را آب‌پز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویه‌های مورد استفاده تفکیک می‌شود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمی‌رود بلکه بسیاری از اوقات به کوفته‌های گیاهی هم گفته می‌شود.

این خوراکی چند منظوره تقریبا در تمام کشورهای دنیا درست می‌شود. بسیاری از کشورهای اروپایی آن را در سوپ می‌ریزند. در آشپزی ایتالیایی یک نوع پاستا با کوفته قلقلی درست می‌شود و در کشور ما هم کوفته تبریزی در اصل یک نوع کوفته قلقلی اما با اندازه‌ای بزرگتر از حد معمول است. درست کردن کوفته و سپس ریختن آن در سسی مخصوص یکی از شیوه‌های درست کردن خورش کوفته ریزه است.

ترفندهای درست کردن کوفته قلقلی

کوفته قلقلی
خوشمزه ترین مزه ها کوفته ,قلقلی ,درست ,می‌شود ,گوشت ,می‌توان ,کوفته قلقلی ,درست کردن ,درست می‌شود ,کردن کوفته ,برای همراهی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جراحی بینی,جراحی فک و صورت,جراحی زیبایی در تهران سالم زیبا روانشناسی مدرن آموزش در دنیای تکنولوژی موبی اسکای | دانلود و آموزش پایگاه خبری مراغه دارکوب نماینده انحصاری محصولات هانا آمریکا در ایران وبلاگ دانلود ترانه های مجتبی آقارضائی تشک طبی،خوشخواب