دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها

مرغ سوخاری نوعی خوراک است که با تکه‌های مرغ به ویژه جوجه‌های گوشتی تهیه می‌شود. برای پخت این خوراک مرغ را در آرد سوخاری قرار می‌دهند، سپس آن را در آب سرد قرار میدهند و در آرد سوخاری میگذارند و در آخر در روغن سرخ می‌کنند، این خوراک بسیار خوشمزه و لذیذ است. دلیل گزاشتن در آب یخ سبب پولکی و شدن مرغ و ترد شدن آن میشود.

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی


خوشمزه ترین مزه ها سوخاری ,خوراک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

استخدام مشاغل اینجا همه چی هست شهر بارون زده من GOLD MAGAZINE پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان زنو: هنر جامعه ادبیات بلبرینگ نورد صنعت